Симона Минчева треньор по конна езда - машина на времето

Какво ни припомня медията "Янтра Днес" , че се случило на днешната дата 31.10 през 2013
Симона Минчева с Калвадор към днешна дата треньор в  EdzaSofia взе титлата при мъжете и жените, които се състезаваха в Клас "Н”
Състезателите от клуба по конен спорт "Калоян-92" обраха златните медали на Държавното първенство по всетранна езда, което се проведе от петък до неделя в Арбанаси. 48 коня от водещите клубове по конен спорт у нас участваха в шампионата. Домакините от "Калоян 92" спечелиха три златни и три бронзови медала, като не додоха нито една титла на съперниците си. Великотърновци се представиха добре и в отделните изпитания по конна езда -обездка, крос и прескачане на препятствия, в които също окупираха челните позиции.
При децата шампионка стана Ива Миткова с Гигантик, трета е съотборничката й Мария Велчева с Ваняно. Между двете великотърновки се вклини столичанинът Калоян Добрев с Чига.
При юношите до 18 години със злато и бронз се окичи Мартин Димитров, съответно с Ваняно и Гладиола. Четвърти е Георги Тодоров с Линда.
Симона Минчева с Калвадор към днешна дата треньор в  EdzaSofia взе титлата при мъжете и жените, които се състезаваха в Клас "Н” (б.р. млади коне 4 и 5-годишни). Трето място записа Мирослав Илиев с Люксембург. Втори е бившият състезател на "Калоян-92" Александър Красимиров, който сега е картотекиран в шуменския клуб.
Председателят на клуба и треньор в "Калоян-92" Михаил Костов заяви, че е очаквал още по-добро представяне, но някои от състезателите не са разкрили потенциала си. Наградите на призьорите бяха връчени от заместник-кмета Ганчо Карабаджаков и генералният секретар на федерацията по конен спорт Тодор Шейтанов. Освен купи и медали децата получиха предметни награди, а мъжете и жените парични премии.
треньор по езда
Симона Минчева получава приза