Спечели карта за конна езда

Добре дошли в новата игра на www.ezdasofia.com

Изпрати своя снимка на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , в рамките на 24 часа ние ще я публикуваме на нашата FACEBOOK страница ( https://www.facebook.com/ezdasofia ) във фотоалбум с име „ Игра на ЕЗДА СОФИЯ “.

Намери своята снимка и се отбележи.

Лицето на снимката събрала най- много лайкове до 10.05.2014 ще получи карта за 5 учебни часа ( по 30 мин. ) обучение по конна езда на конна база Хан Аспарух. Участника със снимка спечелила 2-ро място, ще получи два учебни часа по 30 мин. А трето място ще бъде наградено с един урок.

Не се допуска участие с чужда снимка . Предоставената снимка трябва да е ваша и на нея да няма други лица ( изключение се допуска при публикуване на снимка на дете от семейството, но поне един възрастен трябва да присъства на снимката, за да може да се извърши отбелязването ) . Няма никакво значение, какво ще отразява снимката. След предоставянето и ние ще добавим към нея надпис „ Аз участвам в играта на www.ezdasofia.com “ и ще я публикуваме на facebook страницата.

Снимки без отбелязване в рамките на 5 дни, ще бъдат премахвани от участие.

На спечелилите награда ще бъде предоставено всичко необходимо за провеждането на обучението, те не дължат никакви допълнителни такси.

Наградата може да бъде предоставена и на трето лице, посредством писмено заявление в от лицето спечелило наградата.

Спечелените награди трябва да бъдат усвоени в рамките на 30 дни след приключване на играта.

За край играта се приема 24:00 часа на 10.05.2014

Допълнителни въпроси може да зададете на посоченият e-mail.

С предоставянето на снимката вие се съгласявате с всички условия на играта.

 


Себестойност на наградите:
1 място – 150.00 лв

2 място – 60.00 лв.

3 място – 30.00 лв.